Ajakápoló - Csokis vagy Citrusos 15ml

Ajakápoló - Csokis vagy Citrusos 15ml

Ára: 990 Ft.

Leírás:

CSOKIS:
Csokis ajakápolónkba a legápolóbb összetevőket válogattuk össze, hogy ajkaid mindig selymesen puhák és kívánatosak legyenek. A gyönyörű fény mellé a hozzáadott kakaópor enyhe színt is ad. A kókuszolaj, kakaóvaj, olívaolaj, mandulaolaj és az E-vitamin véd, táplál, mélyen és hosszantartóan hidratál, a legszárazabb, legcserepesebb ajkaknak is gyors enyhülést nyújt. A méhviasz segít, hogy az ajakápoló minél hosszabban ajkaidon maradjon, és még nyáron se olvadjon meg a tégelyben. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, de a benne levő finomítatlan kakaóvaj miatt enyhén csokis illatú!

ÖSSZETÉTEL:
kókuszolaj, kakaóvaj, méhviasz, olívaolaj, mandulaolaj, kakaópor, E-vitamin

CITRUSOS:
Citrusos ajakápolónk készítéséhez mesésen csoki illatú, finomítatlan kakaóvajat, mandulaolajat, kókuszolajat és olívaolajat használtunk fel. A méhviasz segít, hogy az ajakápoló még nyáron is szilárd maradjon a tégelyben, és hogy minél tovább az ajkadon maradhasson. A hozzáadott E-vitamin pedig már csak hab a tortán! A legszárazabb, legcserepesebb ajkakat is egészségessé és puhává varázsolja! Azt pedig ne gondold egy pillanatra se, hogy ez csak egy a sok egyszerű, megszokott citrusillatú ajakápoló közül! A citrom és az édes narancs illóolaj adja ugyan az illat alapját, ugyanakkor a finomítatlan kakaóvaj egy kis édességet, a méhviasz pedig egy kis illatot csempész bele. Mindez együtt különleges, engedi, meleg, mégis frissítő!

ÖSSZETÉTEL:
kókuszolaj, kakaóvaj, méhviasz, olívaolaj, mandulaolaj, limonén*, édes narancs illóolaj, citromolaj, linalool*, E-vitamin, citrál*

*az illóolaj természetes összetevője