EcoZ Argán-Jojoba Hajbalzsam spray - minden hajtípusra

EcoZ Argán-Jojoba Hajbalzsam spray - minden hajtípusra

Ára: 1650 Ft.

Leírás:

Ez a különleges, argánolajat és jojobaolajat tartalmazó hajbalzsam spray nem igényel kiöblítést. Alkalmazhatod száraz és nedves hajon, az egész hajat vagy csak a hajvégeket befújva.

A bio jojobaolaj hidratálja a hajszálakat, az argánolaj pedig regeneráló hatással rendelkezik. A hajbalzsam spary tartalmaz még egy különleges moszat kivonatot, mely hosszan védi a hajat a környezeti ártalmakkal szemben és ragyogást, tartást biztosít.

Az Eco-Z argán-jojoba spray balzsam komplex védelemet, és ápolást nyújt 1 perc alatt!
A Magyarországon fejlesztett és gyártott, természetes összetevőket tartalmazó hajápoló kozmetikum, biogazdálkodásból származó összetevőkkel, nem tartalmaz parabéneket, szilikont, paraffint vagy más kőolajszármazékot!

Kiöblítést nem igénylő hajbalzsam, mely alkalmazható az egész hajon vagy csupán a hajvégeken.
A bio jojoba olaj hidratálja, az argán olaj regenerálja a hajszálakat, míg a különleges moszat kivonat hosszan védi a hajat a környezeti ártalmakkal szemben és ragyogást, tartást biztosít.

Csomagolása:
Újrahasznosítható PET műanyag falkonban. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Gyártó: Mosómami kft

Miért válaszd a Mosómami termékeket?
- "Vállaljuk az összetevőket!" Elkötelezett csapatuk tagja egy okleveles vegyész, aki a foszfát, parabén, SLS, SLES és álneves társai mentes termékfejlesztésben profi. Mosódió főzetük az általuk importált mosódió őrleményből készül itthon!
- BIO termékeiket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tanúsítja.
- Kínálatukban található Fair Trade termékeik biztos jövedelmet jelentenek fejlődő országbeli embertársainknak.
- Rendelkeznek minden, hatályban lévő rendeletnek megfelelő engedéllyel és dokumentációval, termékeiket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a TÜV laborja vizsgálja be.
- Nagyrészt magyar csomagolásban, magyar munkaerővel csomagolt termékek. A csomagolóanyagok újrafelhasznált alapanyagból készülnek illetve újrahasznosíthatóak vagy jól lebomlanak.

Összetevők (INCI): Aqua, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Chondrus Crispus Extract, Quaternium-52, Creatine, Parfum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene.