A Fészekfoglaló egy izgalmas stratégiai és ismeretterjesztő kártyajáték

Fészekfoglaló kártyajáték

Ára: 2990 Ft.

Leírás:

A Fészekfoglaló egy izgalmas stratégiai és ismeretterjesztő kártyajáték, melyben különböző élőhelyekre tudjuk madarainkat betelepíteni. A játékot a véletlenszerűen bekövetkező események, és az eltérő számú tojások teszik még érdekesebbé. A kártyákkal nem csak a stratégiai érzéket fejleszthetjük, hanem a madarak, a rájuk ható események, környezeti hatások megismerésén túl a kognitív képességeket is. A játék további különlegessége, hogy az ismeretszerzést a QR kódok segítségével könnyen folytathatjuk az online térben.

Kellemes szórakozást, és sikeres fészekfoglalást kívánunk!

A játék tartalma:

80 db különböző madárkártya

4 db élőhelykártya

24 db különböző eseménykártya

Játékszabályzat

Milyen extrákat tartalmaz a játék?

80 féle madárfaj megismerésének a lehetősége

A kártyák három szinten nyújtanak információt a madarakról:

Magán a kártyán megtalálod a madár nevét, képét, és az általa átlagosan rakott tojások számát, valamint a madár leggyakoribb élőhelyét.
A kártya jobb alsó sarkában található QR-kód segítségével könnyen a madár saját weboldalára navigálhatod magadat. Itt érdekességeket olvashatsz róla, fényképet, néha videót is láthatsz a madárról, illetve egy gombnyomásra a harmadik ismeretszerző helyre juthatsz,
ami a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek, az adott madárról szóló, tudományos szintű weboldala. Itt már gyűrűzési és monitoring adatokkal, térképes információkkal is találkozhatsz.

További termékek: