Hetedhét Természetes Sampon Száraz hajra 50% AKCIÓ

Hetedhét Természetes Sampon Száraz hajra 50% AKCIÓ

Ára: 645 Ft.

Leírás:

50 % KEDVEZMÉNNYEL 1290.- HELYETT 645.-!*

* A termék lejárati ideje: 2017.09.

Természetes sampon normál hajra - 200ml

Kézzel készült, magyar termék

- Természetes hajtisztítás édesgyökér, zsálya,petrezselyem,mályva
gyógynövényekkel, mérsékelt habzással.

Ebben a samponban min. 6 féle természetes gyógynövény kivonatával érjük el a hajra gyakorolt jótékony hatást.

Ezek a samponok gyógysamponként működnek és kevésbé habzanak a hajon, de mint már megszokhattuk a natúr termékektől nem várható el az a kényelmi szempont, amit a nagyüzemi termékek tartalmaznak, így legfőbb ellenségünk az SLS ami a habképzésért és a jó eloszlásért kerül a nagyipari termékekbe, és a nagy mennyiségű parfüm, ami igen komoly allergiát okozhat irritatív tulajdonsága miatt.

Használata:

Első hajmosáskor valószínűleg nagyobb mennyiséget kell a hajunkra tenni, de minél több alkalommal használjuk a terméket, annál kevesebbet vesz fel hajunk a samponból. Az első hajmosás után még ne várjon senki csodákat, hiszen az addig használt kémiai anyagokat tartalmazó termékektől meg kell hogy tisztuljon a haj.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az 5. 6. alkalom után jelentősen javul a haj állapota.A legjobb hatás a dús, fényes és könnyen kezelhető haj lesz.
A leggyorsabb eredmény abban az esetben következett be, amikor a haj nem kémiai vegyszerekkel festett, hanem természetes festékkel (Hennával) színezett.