Naturissimo Tündérrózsa krémtusfürdő 200ml -20%

Naturissimo Tündérrózsa krémtusfürdő 200ml -20%

Ára: 1880 Ft.

Leírás:

Most 20% kedvezménnyel 2350 Ft helyett 1880 Ft!*

* a termék szavatossága: 2018.02.13.
--------------------------------------

Naturissimo tündérrózsa krémtusfürdő

Összetevők: szezám olaj, mandulatej protein hidrolizátum, lenmag kivonat, vadárvácska, allantoin, rozmaring, orvosi zsálya, cickafark kivonat, rózsaolaj, B3 és B5 vitaminok, ylang-ylang, eukaliptusz, Mg2+, Zn2+

Érzékeny és száraz bőrre, bőrbarát, kókuszolaj alapú tisztító anyagokat tartalmazó, hidratáló és borápoló lenmagkivonat, mandulatej, valamint szezámolaj tartalmú krémtusfürdő. Hipoallergén hatású vadárvácska segíti az érzékeny, száraz bor kíméletes tisztítását. Különleges összetételű, speciálisan bőrkímélő kókuszolaj alapú felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják az érzékeny bőrtípust is. A mandulatej hidrolizátuma a magnézium és a cink mikroelemek és a szezámolaj a hidratáló növényi glicerinnel és lenmag kivonattal a bőr egészséges egyensúlyának, feszességének megőrzését segítik, vitális, bársonyos bőrérzetet eredményeznek.

A B3- és B5-vitaminok, a cickafarkfű kivonatával és az allantoinnal valamint a hipoallergén hatásáról ismert vadárvácska a hámregenerációt gyorsítja, vitális, bársonyos bőrérzetet eredményez.

Bőrbarát pH–jú krémtusfürdő.

Természetes illóolajok keverékével diszkrét, nőies illatú.

200ml